Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вступайте до лав незламних та нескорених, неспинних та вмотивованих!

Дата: 28.08.2024 11:36
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

 

Вступайте до лав незламних та нескорених, неспинних та вмотивованих!

 

Долучайтесь до лав Національної гвардії України, адже сьогодні абсолютно від кожного з нас залежить майбутнє нашої країни.

Військовослужбовці Національної гвардії України кожного дня зі зброєю в руках, разом із силами оборони України, забезпечують безпеку, захищають державні рубежі та дбають про спокій і комфорт громадян.

Якщо ви бажаєте поповнити ряди військових частин та стати важливою складовою відновлення безпекової ситуації на звільнених територіях, заходьте на сайт рекрутингу Національної гвардії України (https://join.ngu.gov.ua) та обирайте бригаду, до якої хочеш долучитися.

Анкета кандидата на військову службу за контрактом знаходиться за посиланням https://join.ngu.gov.ua/ та ставайте частиною команди Національної гвардії України.

Для ознайомлення з іншими наявними вакансіями запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://cutt.ly/qKFhLXK та Єдиний портал вакансій: https://jobportal.dcz.gov.ua/

Діють телеграм-канали ДЦЗ, де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb та «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує» https://t.me/job_kid_dcz

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень