Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вивчіться на електромонтера і станьте помічником світла!

Дата: 05.08.2024 12:26
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

 

Вивчіться на електромонтера і станьте помічником світла!

 

 

Сьогодні професія електромонтера – одна з провідних на промислових підприємствах, у будівельних організаціях та організаціях комунального господарства. Вона застосовується практично в усіх галузях господарства, потреба у електромонтерах постійна.

Електромонтер – це спеціаліст, який виконує роботи з монтажу, ремонту та обслуговування електрообладнання та комунікацій. Його основне завдання полягає у встановленні, підключенні та налагодженні електроустановок, а також у ремонті та заміні несправних елементів.

Вміння діагностувати та виправляти несправності в електричних мережах, знання правил безпеки при роботі з електричними пристроями, вміння налаштовувати обладнання та перевіряти його працездатність – все це ви опануєте, пройшовши навчання за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, ІІ розряд». За сприяння Державної служби зайнятості заняття розпочинаються 12 серпня поточного року, на базі Сумського центру професійно-технічної освіти. Тривалість навчання – 5,4 місяці. 

По завершенню освітнього процесу ви будете володіти широким спектром професійних навичок. У сучасних умовах для висококваліфікованих спеціалістів є шанс відкрити власну справу, пропонуючи населенню якісні послуги. 

Якщо вас зацікавили подробиці – звертайтесь до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Нагадуємо, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень