Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи задіяна Державна служба зайнятості в процесах професійної адаптації учасників бойових дій?

Дата: 19.07.2024 12:54
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

 

Чи задіяна Державна служба зайнятості в процесах професійної адаптації учасників бойових дій?

Так, задіяна.

Нагадаємо, що питання проходження професійної адаптації врегульовані Порядком та умовами забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 року № 432 (у редакції постанови від 9 липня 2024 року                № 805 – набрала чинності 12 липня 2024 року).

Відповідно до пункту 8 вказаного Порядку заходи з професійної орієнтації є складовою професійної адаптації. Структурний підрозділ, на який покладені функції з питань ветеранської політики, районних державних адміністрацій (виконавчих органів міських рад) видає особі (у разі потреби) направлення на професійну орієнтацію щодо вибору напряму професійного навчання. Така профорієнтація може бути пройдена, зокрема, в центрі зайнятості. 

Все про професійну орієнтацію на вебсторінці Державного центру зайнятості, посилання тут https://www.dcz.gov.ua/proforient

Є питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут http://surl.li/pacfp 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень