Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Робота з деревом – одна з найдавніших професій у світі. Долучайтеся!

Дата: 12.07.2024 12:23
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

 

Робота з деревом одна з найдавніших професій у світі. Долучайтеся!

 

Обробка дерева – одне з перших ремесел, яке опановувала людина. Жодна будова не може обійтись без такого спеціаліста, як столяр. Столяр займається виготовленням різноманітних дерев'яних виробів, бере участь в будівництві, працює з матеріалами, які замінюють дерево. Від його уміння, професійних навичок, і, що не менш важливо, естетичного смаку, залежить вигляд будь-якої конструкції. Кваліфікований фахівець здатний випиляти з дерева все, що завгодно.

Можливо ви ніколи не мали досвіду у столярній справі, але бажаєте змінити вид діяльності або освоїти новий? Варто відзначити, що ця професія підійде людям, які «відчувають дерево», схильні до ручної праці і конструювання. І зараз є чудова можливість її опанувати! Державна служба зайнятості запрошує на навчання за професією «Столяр (2-3 розряд)», що проходитиме на базі Одеського центру професійно-технічної освіти. Заняття розпочинаються 16 липня 2024 року і триватимуть 5,5 місяців.

Професія багатопрофільна. Столяр може виконувати роботу скляра; при виготовленні меблів працюють столяри-мебльовики; ремонт та виготовлення високохудожніх виробів із дерева виконують червонодеревники та реставратори. У столярній справі приховані величезні можливості для винахідництва! Якщо ви вирішите обрати для себе дану професію, знайте, що роботою і стабільним доходом ви будете забезпечені завжди. Кваліфіковані ремісники не тільки матимуть чимало пропозицій працевлаштування, а й можливість з часом відкрити підприємницьку діяльність.

Тож не зволікайте звертайтесь до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням https://is.gd/A1GYNF 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень