Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Професіонал у світі текстилю. Може це саме ви?

Дата: 11.07.2024 12:26
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

 

Професіонал у світі текстилю. Може це саме ви?

 

 

Швачка — одна з тих небагатьох професій, яка дає можливість людині забезпечити саму себе, в даному випадку, одягом. І хто, як не швачка, розбирається в різноманітних методиках конструювання, розкрою і пошитті виробів, легко орієнтується в виробництві нових тканин, фурнітури та аксесуарів.

На сьогоднішній день ця професія дуже поширена і актуальна. Для кваліфікованих фахівців завжди знайдеться робота на фабриках, в невеликих приватних фірмах, в ательє. А набувши необхідного досвіду, ви зможете подумати про свою справу і втілити власні дизайнерські ідеї.

Тож запрошуємо у світ моди та текстилю! Усім, хто прагне реалізувати свій творчий потенціал у швейному ремеслі, Державна служба зайнятості пропонує долучитися до навчання за професією «Швачка», що проходитиме на базі Одеського центру професійно-технічної освіти. Заняття розпочинаються 15 липня 2024 року і триватимуть 4,5 місяці. 

    Протягом навчання ви пройдете цікавий шлях від ескізу моделі до готового виробу, а викладачі та майстри передадуть вам всі необхідні знання, уміння й навички про роботу на сучасному швейному обладнанні. По завершенню освітнього процесу ви отримаєте сертифікат, що підтверджує вашу кваліфікацію та готовність до роботи у сфері швейного виробництва.

    Потреба в одязі буде існувати завжди, а разом з нею і необхідність в спеціалістах цієї професії. Не пропустіть чудову можливість отримати нову професію! За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень