Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Комп’ютерна грамотність: нові професійні можливості та перспективи. Навчайтеся !

Дата: 05.07.2024 14:23
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

Комп’ютерна  грамотність: нові професійні можливості та перспективи. Навчайтеся !

 

Мінімальний набір знань і навичок роботи на персональному компютері у наш швидкоплинний час розглядається як вміння, таке ж необхідне, як читати і писати. Більше того, де б ви не працювали, скрізь є комп’ютерна техніка, і майже кожна посада враховує те, що ви вмієте нею володіти. Та якщо так склалось, що рівень розуміння основних принципів роботи компютера у вас недостатній, маємо чудову пропозицію!

На базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартують курси підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Основи компютерної грамотності». 

Навчання триватиме з 10 по 23 липня.

Що отримають слухачі завдяки таким курсам? За цей короткий час ви дізнаєтесь безліч важливої інформації – від базових навичок використання комп’ютера до більш складних нюансів функціоналу операційної системи та програмного забезпечення. Також на заняттях ви навчитесь користуватись різноманітними програмами, включаючи текстові редактори, електронну пошту, веб-браузери; охопите такі основні складові як: процесори, пам'ять, жорсткі диски, драйвери, змінні носії даних; поглибите знання про безпеку в мережі Інтернет.

Звертаємо вашу увагу, що для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно!

Якщо вас зацікавила інформація і ви бажаєте стати впевненим користувачем – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень