Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Безоплатне позачергове зубопротезування особам, постраждалим внаслідок ЧАЕС

Дата: 02.07.2024 09:50
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

 

Безоплатне позачергове зубопротезування особам, постраждалим внаслідок ЧАЕС

 

Відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» постраждалі особи мають право на безоплатне позачергове зубопротезування (за винятком зубопротезування із дорогоцінних металів та прирівняних по вартості до них).

Хто саме має право на безкоштовне отримання ліків:

- громадяни постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС 1, 2 категорії;

- громадяни постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС 3 категорії за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім'ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України. Відповідна довідка видається територіальним підрозділом Головного управління Пенсійного Фонду України в Кіровоградській області за фактичним місцем проживання.

Для можливості здійснення безоплатного позачергового зубопротезування вищевказаним особам з діючим посвідченням відповідної категорії, яке дає право на пільгу та паспортом необхідно звернутися до медичних закладів, які розташовані за адресами:

- КНП «Бобринецька лікарня» - м.Бобринець, вул. 16 Березня, 82;

- КНП «Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Кіровоградської обласної ради»- м. Кропивницький, вул. Арсенія Тарковського,7.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень