Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Запрошуємо Вас прийняти участь в ретриті для родин ветеранів.

Дата: 24.06.2024 08:33
Кількість переглядів: 47

Запрошуємо Вас прийняти участь в ретриті для родин ветеранів.

 

 

Дата: 1 заїзд (02.07-05.07)
           2 заїзд (07.07- 10.07)

 Місце проведення - Київська область (м.Бородянка).
 
 Головним тренером ретриту є Джошуа Краймаєр. Він має ступінь доктора філософії в галузі навчання психологічних консультантів і супервізії та є ліцензованим професійним консультантом і сімейним терапевтом у штаті Колорадо, США. Його спеціалізація включає сімейні та військові травми, а також зловживання психоактивними речовинами. Він також є ветераном бойових дій армії США, служив у Косово та Іраку і має великий досвід роботи з родинами ветеранів та в проведенні сімейних ретритів.
 
 У ретриті можуть взяти участь родини ветеранів з Київської, Кіровоградської та Дніпропетровської області (чоловік та дружина) з 1-2 дітьми (вік 6-16 років).
 
 Ветерани та члени їх родин отримають сімейну терапію від професійних психологів, що дозволить покращити психологічний стан ветеранів та налагодити міжособистісні відносини в їх родинах.
 
 Програмою ретриту передбачається проведення індивідуальних заходів для ветеранів та їх родин, на яких вони разом із психологами зможуть пропрацювати свої проблемні питання. Також, будуть проводитися групові заходи та активності, на яких ветерани та члени їх родин будуть виконувати спільні завдання. Мета проведення групової роботи - навчити родину функціонувати як єдине ціле та створити міцні зв'язки. Подружжя отримує навички налагодження стосунків, інструменти порозуміння та підтримки.
 
 Для дітей будуть проводитися окремі активності, також з ними будуть працювати дитячі психологи.
 
 Проїзд до місця проведення, харчування та проживання безкоштовне.
 
 Для участі в ретриті просимо заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/FrkkExExrDBrb7dr9


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень