Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

25 травня відбулися обласні спортивні ігри серед команд сільських та селищних територіальних громад Кіровоградської області 2024 року

Дата: 27.05.2024 10:23
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

 

25 травня у селі Оситняжка Великосеверинівської громади відбулися обласні спортивні ігри серед команд сільських та селищних територіальних громад Кіровоградської області 2024 року.

Змагання проходили за ініціативи Кіровоградської територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" та за підтримки управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації.

У змаганнях взяли участь 11команд, серед них і команда Аджамської громади. На офіційному відкритті учасників та гостей змагань привітала голова Кіровоградської ТО ВФСТ "Колос", начальник управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації  та голови Аджамської, Великосеверинівської, Мар’янівської територіальних громад.

Спортсмени змагалися у 7 видах спорту – футзал, волейбол, шахи, шашки, теніс настільний, гирьовий спорт та дартс.

 За результатами змагань команда Аджамської громади посіла 8 місце.

Перемогу Аджамській громаді принесли команда з волейболу,а саме:Крикуненко Андрій,Гребенюк Олександр,Гузенко Ігор,Марченко Олег, Ісаченков Віталій, Соменко Антон,Ткаченко Олександр,Звоник Владислав,які посіли почесне 2 місце та Іваніна Наталія,яка представляла Аджамську громаду в шашках і зайняла також 2 місце.

Переможці та призери в особистому та загальнокомандному заліку були нагородженні медалями, грамотами та кубками Кіровоградської територіальної організації громадської організації Всеукраїнського ФСТ "Колос".

 

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

СЛАВА ЗСУ!!!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень