Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

В БОЮ ЗА УКРАЇНУ ЗАГИНУВ ГЕРОЙ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дата: 17.05.2024 15:07
Кількість переглядів: 974

 Фото без опису

       Аджамська  громада сьогодні знову у скорботі… Щоразу, коли надходять чорні новини із фронту, важко підібрати слова, щоб підтримати родину, в яку увірвалось горе, щоб передати біль, який принесла війна. Боляче, що йдуть найкращі… І ще один вірний син нашої громади навіки залишився на полі бою. Війна з російськими окупантами забрала життя Куроп'ятника Євгена Олександровича (31.10.1991р.н.), жителя с. Аджамка, який загинув 08.06.2023  року при виконанні бойового завдання в районні н.п. Часів Яр Бахмутського району Донецької області.. Вірний військовій присязі та українському народу, Євген Олександрович мужньо виконував свій військовий обов’язок та загинув за вільне і мирне майбутнє України.

    Уся Аджамська громада низько схиляє голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлює найщиріші співчуття матері та  близьким  патріота своєї Батьківщини. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Світла пам’ять Герою! Ніколи не пробачимо! Ніколи не забудемо!  Пам’ять про Героя – нашого захисника, назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, знайомих, односельців.

Біографічна довідка

     08.06.2023 при виконанні бойового завдання в районі н.п. Часів Яр Бахмутського району Донецької області загинув   старший солдат Євген Куроп’ятник.
      Куроп’ятник Євген Олександрович народився 31.10.1991 року в селі Аджамка. З 1999 по 2009 р.р. навчався в Аджамській школі, а після її закінчення вступив до Кіровоградського інституту
регіонального управляння економіки, де отримав професію юриста. Пройшов строкову службу в армії, потім поїхав за кордон працювати у Польщі.

      Після початку повномасштабного вторгнення росії повернувся в Україну та 10.03.2022 року став на захист рідної країни, де перебував на різних напрямках: Лисичанськ, Херсонщина, Донеччина. Воював у протитанковому дивізіоні та обіймав посаду старшого оператора 1 розрахунку ППРК «Стугна-П» 1 протитанкових керованих ракет.

     12.07.2022 року був нагороджений Орденом за Мужність ІІІ ступеня та Срібною емблемою 57 бригади.

       Євген назавжди залишиться в наших серцях добрим, щирим, надійним другом, товаришем, завжди готовим допомогти у будь якій ситуації  та великим патріотом України.
     Вічна пам’ять і слава українському воїну який захищав рідну Україну і кожного з нас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень