Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

«єРобота» + «Зроблено в Україні»: інвестиції держави у розвиток економіки

Дата: 25.04.2024 18:10
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

 

«єРобота» + «Зроблено в Україні»: інвестиції держави у розвиток економіки

Для стимулювання українського виробника до розширення виробництва та напрямків підприємницької діяльності уряд розробляє інструменти щодо інвестування коштів у реальний сектор економіки, зокрема, шляхом створення безперешкодного доступу та залучення бізнесу до грантових програм.

Одним з найуспішніших грантових проєктів Міністерства економіки України, який орієнтований на відкриття нового або розвиток діючого бізнесу за умови створення нових робочих місць, є програма «Власна справа», що стартувала у липні 2022 року і до нині реалізовується.

Для прикладу, у Кіровоградській області з дня створення цієї програми  погоджено 191 позитивне рішення. Серед напрямків, що розвивають підприємці та популяризують українську продукцію випічка хлібобулочних та кондитерських виробів, виробництво гранітного піскоблоку, виготовлення індивідуальних замовлень предметів із дерева,  виробництво крафтових сирів, виготовлення продуктів швидкого харчування/ напівфабрикатів, вирощування розсади молодих рослин, розведення равликів, розведення хвойних рослин, виробництво екструдерного корму для тварин, виготовлення бентонітового наповнювача для зоотуалетів.  Перемога у гранті – це інвестиція у майбутнє власної родини та реальний сектор економіки. 

Є бажання створити чи розвивати власний бізнес, доєднатися до платформи «Зроблено в Україні» та зробити внесок у розвиток економіки країни? Не зволікайте. Інструменти є!

Все про мікрогранти на власну справу, грант на сад, грант на теплицю, грант на переробне підприємство у «Дії», посилання тут https://diia.gov.ua/services/categories/biznesu/yerobota.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень