A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи беруть участь центри зайнятості у реалізації грантових програм роботодавцями у сферах садівництва та тепличного господарства?

Дата: 22.03.2024 13:27
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

 

 

Чи беруть участь центри зайнятості у реалізації грантових програм роботодавцями у сферах садівництва та тепличного господарства?

 

Безпосередньо ні, не беруть, але відповідні роботодавці можуть звертатись до центрів зайнятості з питання укомплектування нових робочих місць, що утворюються в процесі реалізації грантових програм.

Ознайомитись з інформацією щодо пошуку працівників роботодавці можуть на вебсторінці Державного центру зайнятості, перейшовши за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/znayty-pracivnyka

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 Деякі питання надання грантів бізнесу затверджено декілька порядків, які регламентують надання мікрогрантів/грантів. Державна служба зайнятості безпосередньо залучена у процесах надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу і грантів для військових та членів їхніх сімей, фінансуванні грантів на переробні підприємства.

Також слід зазначити, що Кабінет Міністрів України постійно вживає заходів щодо нормативного удосконалення процесів підтримки підприємництва. Так, урядовою постановою від 12 березня 2024 року281 (набрала чинності                          14 березня 2024 року) внесено зміни до Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Постанова  Кабінету Міністрів України від 12 березня 2024 року № 281 http://surl.li/roagw

Є питання щодо отримання мікрогрантів за програмою єРобота? Телефонуйте +38 (093) 478 70 81.

 

#Підтримка_підприємництва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень