A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

В Аджамській громаді стартував територіальний етап спортивних змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”

Дата: 15.03.2024 13:03
Кількість переглядів: 55

   Фото без опису15 березня 2024 року  на базі Аджамського ліцею розпочався ІІ етап всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” серед учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади, який стартував із черліденгу та волейболу.

     Участь у перших змаганнях взяли три команди з черліденгу  та 5 команд з волейболу, а саме: три команди юнаків та дві команди дівчат із закладів освіти Аджамської громади.

На урочисте відкриття змагань, яке розпочалось із хвилини мовчання за загиблими у російсько-українській війні захисників та Державного гімну України, завітали  сільський голова Тетяна Зайченко та представники відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської сільської ради.

     Це один із наймасовіших спортивних заходів всеукраїнського масштабу, що проходить   під гаслом «Разом переможемо!». У  шкільних лігах беруть участь близько 300 тисяч школярів, серед яких і Аджамська громада. Ці змагання ще раз доводять, що український дух незламний, і попри усі біди, які випали на долю України, ми будемо розвиватися, формуватися як сильна і здорова нація, а також виборювати перемогу не лише на полі бою, а й на спортивних аренах.

     До участі у змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у нашій громаді зареєструвалося 21 шкільна команда з п’яти видів спорту. Усі вони змагатимуться у територіальному етапі упродовж кількох найближчих тижнів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень