A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

В Аджамській громаді працювала комісія Верховної Ради України

Дата: 14.03.2024 16:10
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

    Вчора,13 березня 2024р., тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради України з питань захисту майнових та немайнових прав внутрішньо переміщених та інших осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України з робочою поїздкою відвідала Кіровоградщину.

     В рамках роботи ТСК на початку цього року було створено Робочу групу на чолі з Максимом Ткаченком з метою пошуку шляхів вирішення проблеми забезпечення внутрішньо переміщених осіб житлом. Тож, основна увага приділялась саме цьому питанню.

    Робоча група ТСК завітали і до Аджамської громади, де разом з головою громади Тетяною Зайченко оглянули умови потенційного житла для ВПО. Загалом з початку повномасштабного вторгнення Кіровоградська область прийняла понад 90 тисяч внутрішньо переміщених осіб і ми розуміємо, що зараз ця цифра може зрости, адже ворог постійно атакує прифронтові міста та села, а отже люди знову будуть вимушені шукати прихистку. Таким чином, питання забезпечення людей житлом потребує негайного вирішення!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень