Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітаємо лікаря Леоніда Челішвілі з 65-річчям трудової діяльності

Дата: 23.02.2024 16:18
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Сьогодні, 23.02.2024 року, Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради та Кіровоградської обласної державної адміністрації нагороджено лікаря загальної практики сімейної медицини Аджамської лікарської амбулаторії комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Аджамської сільської ради Челішвілі Леоніда Григоровича за багаторічну сумлінну працю в системі охорони здоров’я, а саме  з 65-річчям трудової діяльності  та з нагоди дня народження. Привітати Леоніда Григоровича завітали Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд та колишній очільник депутатського корпусу області Микола Сухомлин. До вітального слова також долучилися голова Аджамської сільської ради Тетяна Зайченко та член виконавчого комітету Аджамської сільської ради Віктор Чумаченко.

Шановний Леонід Григорович! Низький уклін Вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній назавжди професії. Велике Вам спасибі за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки творити добро.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, миру та спокою, тепла і розуміння від близьких, мудрості і терпіння, благополуччя у Ваших родинах, невичерпної енергії та людської пошани.

 

Біографічна довідка

 

Челішвілі Леонід Григорович народився 23.02.1941 року  в м. Ткібулі, Грузія. Згодом з родиною переїхали до України. В Україні знайшов своє кохання та одружився. Разом з дружиною виховали трьох дітей, двоє з яких стали лікарями як тато.

Леонід Григорович розпочав свою трудову діяльність в 1959 році на посаді завідувача Червоноярським фельдшерсько – акушерським пунктом Новопражського району Кіровоградської області і пропрацював там до вересня 1961р.

В період з 1961 р. по 1967 р. Челішвілі Л.Г. навчався в Дніпропетровському медичному інституті і отримав спеціальність «Лікувальна справа» з присвоєнням кваліфікації лікаря.

З 1 липня 1967 р. по 30 червня 2013 р. Челішвілі Л.Г. працював в Аджамській дільничій лікарні Кіровоградської центральної районної лікарні на посадах лікаря-хірурга, лікаря-терапевта, а з 16 березня 2007р. по 30 червня 2013 р. працював головним лікарем Аджамської дільничої лікарні.

Присвоєна перша кваліфікаційна категорія за спеціальністю «Хірургія».

З 1 липня 2013 р. по 31 липня 2018 року Челішвілі Л.Г. працював на посаді завідувача Аджамської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

З 01 серпня 2018 року теперішній час Челішвілі Леонід Григорович працює на посаді лікаря загальної практики сімейної медицини Аджамської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Загальний трудовий стаж Челішвілі Л.Г. в сільській місцевості складає 65 років.

За період трудової діяльності Челішвілі Л.Г. заохочувався різними видами заохочень, нагороджений Почесною Грамотою Міністерства охорони здоров’я України, грамотами обласної державної адміністрації, зарекомендував себе як високопрофесійний спеціаліст-медик.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень