Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Кропивницький хореограф здійснює дитячі мрії та розширює власну танцювальну студію з «єРобота»

Дата: 23.01.2024 14:13
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

 

Кропивницький хореограф здійснює дитячі мрії та розширює власну танцювальну студію з «єРобота»

 

Відомий хореограф не лише на Кіровоградщині, а й за її межами, керівник колективу «Три з пoлoвинoю» Єгoр Пoхиленкo цьогоріч став переможцем грантової програми «Власна справа».

Єгор Сергійович не збирається зменшувати оберти, а лише продовжує їх нарощувати. Розширення танцювальної студії сучасної хореографії «Three and half»серед першочергових завдань, адже чоловік упевнений, що танці допомагають лікувати стрес та відштовхувати негативні думки, з якими українці борються уже майже два роки. До того ж, попит на танцювальні послуги лише зростає.

«Я готовий надавати уроки хореографії усім, хто цього потребує: комусь для професійного зростання, комусь для вивчення чогось нового, а комусь просто для відпочинку. Якщо ви у дитинстві мали мрію стати балериною, то у моєму залі ця мрія може здійснитися», – розповідає підприємець.

Єгор Сергійович, маючи досвід роботи у сучасній хореографічній школі, розуміє, що для розширення студії йому необхідна фінансова підтримка та фахівці. Тому приймає рішення взяти участь у грантовій програмі «Власна справа». Виклавши усі свої амбітні ідеї в бізнес-плані, розпочинає виконувати умови програми. Крок за кроком і перемога у руках!

Уже незабаром містяни отримають танцювальний простір для учасників різної вікової категорії та хореографів, які зможуть розвивати свої навички, самовиражатися й сприяти розвитку сучасної хореографії в цілому.

Єгор Похиленко запрошує містян підкорювати вершини разом, а усім, хто має нездійсненні мрії, – обов’язково їх реалізувати.

Маєте нереалізовану бізнес-ідею? Відкривайте власну справу або розширюйте межі діючого бізнесу з грантовою програмою єРобота.

Є питання щодо отримання мікрогранту? Відповіді на них нададуть фахівці Кіровоградського обласного центру зайнятості. Телефонуйте за номером  +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

Плануєте самостійно ознайомитися з умовами надання гранту? Переходьте за посиланням. Подати заявку на отримання гранту можна на порталі ДІЯ. 

Пам’ятайте, дорогу долає той, хто йде!

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень