A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Кропивницький міський соціальний гуртожиток для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування запрошує на проживання

Дата: 17.01.2024 13:45
Кількість переглядів: 95

У соціальному гуртожитку можуть тимчасово проживати особи із числа дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування терміном до 3 років або до досягнення особою 23- річного віку. У закладі також можуть проживати неповнолітні особи даної категорії починаючи з 15- річного віку.

Заклад надає мешканцям такі послуги з підтриманого проживання:

- надання ліжко місця для тимчасового проживання;

- надання на час перебування в закладі комплекту постільної білизни, посуду;

- забезпечення умов для здійснення санітарно-гігієнічних процедур;

- консультування з питань навчання, працевлаштування, оформлення необхідних документів, постановки на квартирний облік, отримання житла;

- проведення тренінгів, консультацій, індивідуальних та групових занять з соціальної та психологічної адаптації;

- надання допомоги у формуванні навичок самостійного життя .

Для оформлення на проживання у гуртожиток бажаючі особи з категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування мають подати такі документи:

- Паспорт громадянина України.

- Довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру.

- Документи про освіту.

- Свідоцтво про народження.

- Свідоцтво про смерть батьків або рішення про позбавлення їх батьківських прав.

- Рішення органу опіки і піклування про надання статусу дитини- сироти.

- Обліково-статистична картка дитини-сироти, видана службою у справах дітей за місцем реєстрації.

- Довідка про відсутність власності.

- Рішення про взяття на квартирний облік.

- Рішення про вихід з прийомної сім’ї.

Процедура зарахування до закладу на разі змінена. Після першої зустрічі з соціальним педагогом закладу відбувається відвідання місця проживання чи перебування потенційного мішканця на даний час (гуртожиток навчального закладу, адреса прийомної сім'ї, орендоване житло тощо) спільно з фахівцем із соціальної роботи установи Кропивницький міський центр соціальних служб (директор - Олег Краснокутский) для складання акту оцінки потреб, який потім подається на розгляд департаменту соціальної політики Кропивницький міська рада для затвердження рішенням. Процедура займає приблизно 1 - 1,5 тижні, тому у випадку терміновості та необхідності влаштування до нашого закладу до конкретної дати діяти треба не затягуючи.

Для отримання додаткової інформації представники сімей, навчальних закладів, громадських організацій та самі потенційні мешканці можуть звертатись за телефоном 0662848321 (соціальний педагог Олексій Олександрович).

Заклад розташований за адресою: м.Кропивницький, вул.Олени Теліги (колишня Тельмана), 75 Г (вхід з вул.Сніцара між вул.Пляжною і Олени Теліги). До закладу можна дістатись тролейбусом 7А (зуп. "Павла Сніцара" на повороті з Сніцара на вул. Ю.Краснокутського) та автобусом 46 (зуп. "Дитячий садок №42" - якраз навпроти входу в заклад).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень