Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітаємо з юбілеєм Шаповалова Анатолія Гавриловича

Дата: 11.01.2024 16:10
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

                    Аджамська громада щиро вітає жителя села Аджамка
                      
Шаповалова Анатолія  Гавриловича  

                  з 75 – річним ювілеєм з Дня народження!
    Талановитого художника, неймовірно приємну, чуйну людину від усієї душі вітаємо з Днем народження. Хочемо побажати, щоб кожен день надихав Вас на нові ідеї і творіння, щоб серце постійно співало і наповнювалося натхненням, щоб Ваше бачення залишалося прекрасним і добрим, щоб Ваше життя поєднувало чудовий успіх, світле щастя і загальну повагу.

      Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!
Хай і надалі буде плідною Ваша  праця , твердою віра, непоборною сила духу!

     Бажаємо міцного здоров’я, людського щастя, творчого довголіття під мирним небом! Дякуємо Вам  за невтомну працю, величезний внесок у мистецтво нашої громади і всієї  країни.

Фото без опису

Довідка

Народився Анатолій Гаврилович Шаповалов 11 січня 1949 року в селі Аджамка Кіровоградської області.

У 1966 році закінчив Аджамську середню школу № 1. У цьому ж році вступив до Одеського державного художнього училища ім. М. Б. Грекова в майстерню Т. І. Єгорової.

У 1968 році був призваний до лав армії. Після демобілізації у 1970 році вступив до Київського державного художнього інституту. Завершив навчання у 1976 році та отримав направлення до Кіровоградських художньо-виробничих майстерень Спілки художників України.

Сьогодні Анатолій Гаврилович став яскравим виразником реалістичного мистецтва. Портрет, пейзаж, натюрморт – провідні напрямки художника.. Він брав участь у багатьох обласних, республіканських, іноземних виставках. Серед них участь у комерційній виставці «Art Expo New York» (2002). Твори митця неодноразово виставлялися на аукціонах, у тому числі аукціоні Крісті (2006), Київ Арт (2007)та «Сотбіс». Роботи художника знаходяться в приватних колекціях України, Америки та Великої Британії.

Лауреат премії імені Олександра Осьмьоркіна. Член спілки художників України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень