Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прядун Микола Володимирович

Дата: 31.10.2023 12:09
Кількість переглядів: 132

Прядун Микола Володимирович

(28.09.1989 - 18.07.2023)

Фото без опису

     Микола Володимирович Прядун народився 28.09.1989 р в Северодвинські Архангельської обл рф.  В 1990 році переїхав з родиною в Україну. Навчався в Юхимівській школі Знам’янського району. Після її закінчення вступив до технікуму на механізатора в місті Кропивницький. В 2004 році  з родиною переїхали до с.Аджамка. Після навчання працював у фермерському господарстві «Чумак» комбайнером. Проявляв дуже гарні здібності до техніки.

      В 2015 році став на захист нашої держави на сході України, а саме боронив Авдіївку. Після АТО працював у фермерському господарстві «Деметра-Л». Був працьовитим, завжди всім допомагав, мав веселу вдачу. Микола мав хист до мистецтва, а саме дуже гарно малював.

     З початку повномасштабного вторгнення став на захист нашої держави. Перебував у самих гарячих точках: Миколаїв, Лисичанськ, Бахмут.

         Під час повномасштабного вторгнення був направлений на військові навчання до Німеччини . Після навчань став на захист Бахмуту . Мав військову посаду гранатометника.

   Загинув солдат Прядун Микола 18.07.2023 року під час мінометного обстрілу біля с. Кліщіївка Бахмутського району Донецької області

       Похований в с. Аджамка (центральне нове кладовище).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень