A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проєкти рішень 29 сесії 8 скликання

Дата: 18.10.2023 14:15
Кількість переглядів: 94

Проєкти рішень 29 сесії 8 скликання

Проєкт рішення №1 Про затвердження порядку денного ХХІХ сесії VIII скликання.
Проєкт рішення №2 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки закладів первинної медицини Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Аджамської сільської ради « на 2023 рік.
Проєкт рішення №3 Про внесення змін до Програми цивільного захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Аджамської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки.
Проєкт рішення №4 Про внесення змін до Програми розвитку системи освіти Аджамської територіальної громади на 2021-2023 роки.
Проєкт рішення №5 Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Аджамської сільської територіальної громади на 2023 рік.
Проєкт рішення №6 Про внесення змін до Програми розвитку культури та охорони культурної спадщини Аджамської територіальної громади на 2023 рік затвердженої рішенням двадцятої сесії восьмого скликання № 1813 від 23 грудня 2022 року
Проєкт рішення №8 Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Аджамської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням одинадцятої сесії восьмого скликання №1200 від 22.12.2021 року
Проєкт рішення №9 Про внесення змін до рішення Аджамської сільської ради від 23 грудня 2022 року № 1839 «Про бюджет Аджамської сільської територіальної громади на 2023 рік».
Проєкт рішення №10 Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Аджамської сільської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.
Проєкт рішення №11 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №12 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №13 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №14 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №15 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №16 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №17 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №18 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №19 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №20 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №21 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №22 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №23 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №24 Про виділення коштів із місцевого бюджету Аджамської сільської ради на виплату матеріальної допомоги
Проєкт рішення №25 Про повернення майна з оперативного управління в комунальну власність територіальної громади.
Проєкт рішення №26 Про погодження створення комунальної установи «Обꞌєднаний трудовий архів Кропивницького району Кіровоградської області».
Проєкт рішення №27 Про затвердження Узгодженого рішення про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг з державної реєстрації актів цивільного стану між Південним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Одеса) та Аджамською сільською радою.
Проєкт рішення №28 Про внесення змін до штатних розписів закладів культури на 2024 рік.
Проєкт рішення №29 Про придбання шкільного автобуса.
Проєкт рішення №30 Про організацію харчування дітей у закладах освіти та встановлення плати для батьків за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Аджамської сільської ради в 2023 році.
Проєкт рішення №31 Про надання дозволу державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» Філії «Долинське лісове господарство» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною площею 44, 0000 га із земель запасу для ведення лісового господарства.
Проєкт рішення №32 Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 10,0000га.
Проєкт рішення №33 Про передачу у постійне користування Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинно медико-санітарної допомоги» Аджамської сільської ради земельної ділянки площею 1,8723 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоровꞌя та соціальної допомоги, яка розташована за адресою Кіровоградська область, Кропивницький район с. Аджамка, вул. Центральна, 64.
Проєкт рішення №34 Про передачу у постійне користування Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинно медико-санітарної допомоги» Аджамської сільської ради земельної ділянки площею 0,0710  га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоровꞌя та соціальної допомоги, яка розташована за адресою Кіровоградська область, Кропивницький район с. Новоолександрівка, вул. Степова, 15-Б.
Проєкт рішення №35 Про передачу у постійне користування Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинно медико-санітарної допомоги» Аджамської сільської ради земельної ділянки площею 0,1200 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоровꞌя та соціальної допомоги, яка розташована за адресою Кіровоградська область, Кропивницький район с. Веселівка, вул. Миру, 57.
Проєкт рішення №36 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр.. Коваль Людмилі Олексіївнію
Проєкт рішення №37 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Вальку Олександру Касяновичу.
Проєкт рішення №38 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
Проєкт рішення №39 Про погодження змін до штатного розпису Аджамського ліцею
Проєкт рішення №40 Про придбання трактора з навісним обладнанням

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень