Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

До якого підрозділу Державної служби зайнятості може звернутися учасник бойових дій для проходження професійного навчання?

Дата: 09.10.2023 12:03
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

 

До якого підрозділу Державної служби зайнятості може звернутися учасник бойових дій для проходження професійного навчання?

 

Учасник бойових дій для проходження професійного навчання може звернутися до регіонального центру зайнятості чи його філій. 

Це врегульовано Порядком реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості,  затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 року).

Все про експериментальний проєкт тут http://surl.li/lnnbl 

З інформацією про підрозділи Державної служби зайнятості в Кіровоградській області можна ознайомитися на вебсторінці обласного центру зайнятості https://is.gd/70FIVi 

Довідково. Матеріал є черговим з розкриття інформації про експериментальний проєкт. Попередній матеріал цієї тематики був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі  Facebook 06 жовтня 2023 року https://is.gd/rdOe68 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень