Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Усе про касову дисципліну: оберіть професію, яка завжди затребувана

Дата: 05.10.2023 08:53
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

 

Усе про касову дисципліну: оберіть професію, яка завжди затребувана

 

Є бажання отримати затребувану і перспективну професію? Тримайте нашу пропозицію – професія «Касир (на підприємстві, установі, організації)».  

Станьте професіоналом, без якого неможливо уявити собі жодне підприємство і жодну сферу послуг! Приєднуйтесь до навчання, яке організовує Державна служба зайнятості.

Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості під час навчання доведуть вам, що касир (на підприємстві, в установі, організації) – це професія, яка давно вже вийшла за рамки простого прийому-видачі грошей. Сьогодні посаду касира часто поєднують у компаніях з посадами бухгалтера, контролера або іншого фінансового фахівця.

За 2, 9 місяця вас ознайомлять зі здійсненням касових операцій, прийомом, зберіганням та видачею готівки, оформленням первинної документації, складанням касової звітності, визначенням ознак справжності та платіжності банкнот, отриманням готівки в банку,  дотриманням порядку ведення операцій з готівкою та багато  іншого.

Стартуємо 12 жовтня 2023 року. Не зволікайте!

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся. Усі деталі ви можете дізнатися у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або за номером телефону (044) 244 94 92. Пропонуємо й наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень