Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Кафе «Піца-суші» розширює свої можливості: «єРобота» - реальна допомога

Дата: 30.08.2023 10:42
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

Кафе «Піца-суші» розширює свої можливості: «єРобота» - реальна допомога 

 

Кафе «Піца-Суші», яке працює у м. Бобринці, що на Кіровоградщині, завдяки програмі «єРобота» сьогодні не лише  розширить свої можливості, пропонуючи клієнтам широкий вибір страв та послуг, а й надасть безробітним містянам нові робочі місця.

А власник цього кафе Денис Анацький – амбітний та цілеспрямований підприємець, грантер – переможець урядової програми «єРобота».

«У сфері ресторанного бізнесу я працюю уже 12 років. Маю досвід офіціанта, адміністратора залу та директора кафе. Свого часу працював кухарем не тільки в Україні, а й за кордоном. Розвиватися у цій сфері мені до вподоби, а тому я вирішив не зупинятися і продовжую рухатися у тому ж руслі», –зауважує Денис.

У 2019 році фопівець відкрив у рідному місті кафе, що мало неабиякий попит серед місцевого населення. Через брак площ виробничих приміщень страви готувалися  лише на винос.

Розширення свого кафе та створення нових робочих місць – думки, що тривалий час не залишали підприємця. Тож, почувши про нові урядові ініціативи, орієнтовані на розвиток бізнесу, зрозумів, що це шанс реалізувати свої плани і, не вагаючись, вирішив скористатися. Підготував бізнес-план, подав заявку на отримання мікрогранту. Наступний крок - презентація своєї ідеї.  

Так, зроблено чимало роботи та вкладено сил, і як результат  – перемога у програмі, а отже вперед до розвитку нової гілки бізнесу.

На грантові кошти Денис Анацький планує орендувати приміщення, придбати необхідне обладнання та інвентар. Створення команди розпочне із залучення двох нових працівників – адміністратора та кухаря.

Таким чином, чоловік планує розширити меню закладу, а отже і збільшиться кількість відвідувачів, що зможуть смачно перекусити.

«Завдяки програмі «єРобота» я зміг реалізувати свої задуми набагато швидше, аніж то могло б статися. Так, сумніви щодо перемоги у мене були, але бажання до здійснення мрії все-таки перемогло. Першочергово я вдячний самому собі за зроблену роботу, а також державі, яка допомагає реалізовувати бізнес-плани підприємцям та допомагає фінансово», зазначив Денис Анацький.  

Маєте круту бізнес-ідею? Шукаєте фінансової підтримки і хочете отримати консультацію з приводу мікрогранту? Звертайтеся по допомогу до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

   Бажаєте самостійно дізнатися про умови надання гранту? Вам сюди. Як подати заяву? Детальна інструкція на порталі ДІЯ.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень