Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулась зустріч заступника начальника управління головної інспекції ГУНП в Кіровоградській обл. та ст. інспектора з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності з представниками громади

Дата: 16.08.2023 20:33
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

 

16.08.2023 у приміщенні Аджамської сільської ради відбулась робоча зустріч заступника начальника управління головної інспекції ГУНП в Кіровоградській області підполковника поліції Ю. Якубенка та старшого  інспектора з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Кіровоградській області) ДГІДПЛ Національної поліції України капітана поліції М. Сульжука з головою сільської ради Т. Зайченко, начальником відділу ЦНАП  О. Кириченко, головою адміністративної комісії при виконкомі С. Небесною, землевпорядником А. Туніченко, начальником фінансово-економічного відділу Н. Городецькою та представниками громади.
Представниками поліції доведено до присутніх завдання головної інспекції та уповноваженого з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності, основні напрямки роботи, обговорено питання комунікації поліцейських і громадян, безпекові потреби жителів громади, а також звернуто увагу на виконання вимог законодавства у сфері протидії домашнього насильства.
У ході проведеного заходу заслухано роботу поліцейського офіцера громади майора поліції В. Гущі, який з 27.04.2023 приступив до виконання покладених на нього Національною поліцією України та громадою обов’язків.
Звернуто увагу на роботу із внутрішньо переміщеними особами, протидію наркозлочинності, розслідуванн злочинів на грунті ненависті та порушення рівноправності громадян (релігійні питання).
Обговорено проблемні питання в діяльності ПОГ, а саме забезпечені його технічними засобами (нагрудним відеореєстратором, планшетним пристроєм та автомобільним відереєстратором).
З керівництвом громади узгоджено вжиття додаткових заходів задля більш якісного надання поліцейських послуг (можливість підписання додаткового меморандуму між ГУНП та громадою щодо введення додаткової посади ПОГ), що у майбутньому надасть більшого відчуття безпеки та захищеності місцевому населенню.
За обговоренням досягнуто домовленості винесення на розгляд майбутньої сесії депутатського корпусу щодо встановлення додаткових дорожніх знаків, а саме інформаційно-вказівних біля закладів освіти та заборонених для руху вантажного транспорту через ділянки внутрішніх доріг населеного пункту, а також встановлення додаткових оглядових камер відеоспостереження на території та тих що мають функцію розпізнавання номерних знаків на в'їзді/виїзді селища).

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень