Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Кропивницькому відкрилася сучасна фотостудія: програма «єРобота» - підтримка та розвиток

Дата: 13.07.2023 14:06
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

 

У Кропивницькому  відкрилася сучасна фотостудія: програма «єРобота» - підтримка та розвиток

 

Андрій Клочек – співзасновник ТОВ «Інформаційний портал «Пульс». За сім років своєї професійної діяльності підприємець здобув не лише досвід створення текстового, фото- та відеоконтенту для власного ресурсу, а й напрацював дієві комунікації з місцевими відеомейкерами та бізнес-середовищем.

Наразі Андрій Клочек має не лише невелику студію для запису інтерв’ю, інформаційних програм та власних спецпроєктів, а й завдяки, зокрема, урядовій програмі «єРобота» запрацювала й сучасна фотостудія.

Ідея створення власної фото- й відеостудії виникла вже давно у партнерстві з фотографом і відеомейкером Артуром Періханяном.

Створення дійсно якісно обладнаної студії потребувало значних капіталовкладень, у тому числі в частині забезпечення освітлювальним обладнанням.  Дізнавшись про урядову програму «єРобота», спрямовану на створення та розвиток малого й середнього підприємництва, А.Клочек не став втрачати шанс.

Про те, як підійшов до написання  бізнес-плану, розповідає:

«Перш ніж викласти ідею, взявся за вивчення ринку фотопослуг у Кропивницькому та за його межами. З'ясувалося, що у нашому місті спостерігається попит на дану сферу послуг, однак пропозицій від великих дизайнерських студій, оснащених відповідною технікою, не так багато.

Проаналізував і регіони, які мають майже таку ж чисельність населення та кількість подібних закладів у цих містах. Наразі у Черкасах функціонує понад 10 фотостудій, така ж кількість і в Івано-Франківську.

Тож зрозумів, що обраний напрямок перспективний», – розповідає підприємець.

Відтак, був розроблений бізнес-план, який успішно пройшов захист. Як результат ­- вдалося отримати грант, обсяг якого повною мірою був спрямований на придбання освітлювального обладнання.

У центральній частині міста Кропивницького підприємець разом зі своїм партнером  відремонтували  необхідне приміщення, закупили сучасну техніку, створили  кілька різних за стилістикою локацій, змонтували циклораму для проведення фотосесій та відеозйомок.

Назва фотостудії - «А+». Наразі створено два робочих місця, у найближчій перспективі, відповідно до бізнес-плану, передбачається ще одне.

Андрій Клочек переконаний, що створена фотостудія стане простором для реалізації творчого потенціалу фотографів, моделей, відеомейкерів та авторів цифрового контенту.

Якщо ви маєте бізнес-ідею, шукаєте фінансової підтримки і вам потрібна консультація з приводу мікрогранту, звертайтеся по допомогу до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості +38 (093) 478 70 81  або пишіть нам у Telegram-каналі.

   Бажаєте самостійно дізнатися про умови надання гранту? Вам сюди. Як подати заяву? Детальна інструкція на порталі ДІЯ

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень