A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Аджамській громаді закупили велосипеди для соціальних робітників

Дата: 11.07.2023 15:43
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Соціальні робітники Аджамської територіальної громади отримали  новенькі велосипеди. Їх придбали за рахунок бюджетних коштів Аджамської сільської ради та коштів, які надійшли як плата за послуги соціального напряму

Сільський голова Тетяна Зайченко, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Лілія Герасимчук та директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Тетяна Гордова передали службові  велосипеди для всіх соціальних робітниць.  Їх у сільському центрі надання соціальних послуг працює 7 осіб. Кожна обслуговує до 10 людей, також є соціальні робітниці, які  надають соціальні послуги по догляду вдома в декількох селах, тому новенький велосипед значно полегшить їх шлях до підопічних.

Аджамський  сільський голова Тетяна Зайченко зазначила, що у такий напружений час думати й дбати одне про одного дуже важливо, адже кожному із жителів необхідно відчувати турботу та підтримку.

Фото без опису

«Велосипеди стануть у нагоді соціальним робітникам під час виконання своїх обов’язків і значно прискорять надання соціальних послуг жителям громади, – додала директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» .

Тож маючи справний велосипед, можна відвідувати підопічних частіше, зробити візити тривалішими, а допомогу вагомішою, бо одна справапринести щось у руках, і зовсім іншапривезти на велосипеді.

Тримаймося та наближаймо Перемогу разом кожен на своєму фронті! Тільки разом мисила! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень