Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Бармени та бариста зараз потрібні роботодавцям Кіровоградщини

Дата: 04.07.2023 15:29
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 

Бармени та бариста зараз потрібні роботодавцям Кіровоградщини

 

Заклади громадського харчування Кіровоградщини наразі потребують кваліфікованих бариста та барменів. Вакансії є як із досвідом роботи, так і без нього.

Якщо ви вмієте варити та подавати каву, кавові напої, а також готувати алкогольні та безалкогольні напої, що передбачені в меню закладу, поспішайте!

Заробітну плату пропонують до 7 тис. грн.

Інформацію про попит на робочу силу/вакансії
роботодавці подали до Кропивницької, Олександрійської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та Світловодського управління філії.

Якщо вам притаманні акуратність, уважність, комунікабельність  звертайтеся з питань працевлаштування до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB.

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Також запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості та ознайомитись з іншими наявними вакансіями https://cutt.ly/qKFhLXK

Діє телеграм-канал ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb, де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії за регіоном чи галуззю.

До ваших послуг також Єдиний портал вакансій – єдина база даних, яка оновлюється в режимі реального часу. Посилання тут https://is.gd/EZ7xmm

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень