Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Як вирощувати та доглядати за квітами: про флористику на курсах

Дата: 13.06.2023 10:48
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Як вирощувати та доглядати за квітами: про флористику на курсах

 

Не можете уявити своє життя без квітів? Флористика вас надихає? А ще вам притаманні відчуття стилю та гармонії,  Державна служба зайнятості пропонує поєднати хобі з професійною діяльністю.

Пройдіть курси цільового призначення «Вирощування квітів. Декоративно-прикладний дизайн, флористичні технології та види флористичних робіт», що проходитимуть на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, та пориньте у квітковий бізнес.

Навчання стартує  – 19 червня цього року.

Під час навчання ви отримаєте всю необхідну інформацію стосовно вирощування квіткових культур та облаштування газонів, навчитеся правильно поєднувати рослини, підбирати колірну гаму залежно від ситуації, оформляти прості квіти у святкові букети.

Деталі щодо навчання отримуйте у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB

Про інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Одеського центру професійно-технічної освіти, тут http://surl.li/hgrdh

Пишіть нам в  Telegram - t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень