A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Розірвання трудового договору з роботодавцями: про що треба знати ВПО?

Дата: 02.06.2023 11:41
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

 

Розірвання трудового договору з роботодавцями: про що треба знати ВПО?

 

Ви через активні бойові дії  покинули власні домівки, постійну роботу та переїхали на інші території? У вас не було можливості припинити трудові відносини з роботодавцем і ви маєте бажання шукати на новому місці роботу за сприяння Державної служби зайнятості? Вам необхідно звернутися до найближчого центру зайнятості/філії за місцем вашого перебування.

Наразі внутрішньо переміщеними особами, а також особами, які під час воєнного стану перебувають на територіях, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, мають задеклароване/зареєстроване місце проживання або останнє місце роботи (останній вид зайнятості) на зазначених територіях, але не мали можливості припинити трудовий договір відповідно до пункту 1 частини першої статті 36, статей 38, 39 Кодексу законів про працю України, подають заяву про припинення трудового договору на підставі пункту 1 частини першої статті 36 або статей 38, 39 Кодексу законів про працю України на ім’я роботодавця, про що центр зайнятості повідомляє роботодавцю (будь-якими засобами комунікації, у тому числі електронними), територіальному органу ДПС та територіальному органу Пенсійного фонду України.

Датою припинення трудового договору є день, що настає за днем подання такої заяви.

Цьогоріч до Кіровоградської обласної служби зайнятості 33 внутрішньо переміщених осіб подали заяви про припинення трудового договору.

Якщо ви перебуваєте у пошуку роботи, є декілька шляхів:

-  безпосереднє звернення до найближчого центру зайнятості або філії за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

-  через регіональний вебресурс Державної служби зайнятості за посиланням https://cutt.ly/jXhYrFW

- через Єдиний портал вакансій – єдина база даних, яка оновлюється в режимі реального часу – https://is.gd/EZ7xmm.

-  через чат-бот Державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot, де щоденно оновлюється інформація про вакансії за регіоном або галуззю.

У вас виникають запитання стосовно реєстрації в центрах зайнятості/філіях та щодо послуг, які надає служба зайнятості,  звертайтеся за телефонами: +380665818784, (0522) 32-17-68.

Крім того, обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами, Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград   https://t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень