A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Повний гайд з РРО для ФОП: навчайся та працюй за правилами

Дата: 31.05.2023 12:55
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

 

Повний гайд з РРО для ФОП: навчайся та працюй за правилами

 

У вас як у платників податків виникають питання по застосуванню реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО)?

Ви маєте змогу отримати вичерпну інформацію з цієї теми всього за тиждень! Де? На курсах цільового призначення за навчальною програмою «РРО для ФОП (реєстратори розрахункових операцій для фізичних осіб підприємців)».

Навчання стартує 12 червня 2023 року, а проводитимуть його викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Цікавитеся, як обрати, як зареєструвати, як організувати роботу РРО/ПРРО? На курсах ви отримаєте чітку законодавчу довідку з відповідями на всі питання, рекомендації та покрокову інструкцію для роботи.

Скорочуйте витрати часу та ресурси! Нехай касовий апарат стане вашим помічником, а не проблемою. Це стане можливим з надійним менторством Державної служби зайнятості. Долучайтеся!

Нагадаємо, що для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, для інших – на платній основі.

Деталі щодо навчання отримуйте у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB

Орієнтовний графік навчання за професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Одеського центру професійно-технічної освіти, тут https://is.gd/Pppvdd

Пишіть нам в  Telegram - t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень