A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

27 травня відбулися обласні спортивні ігри серед команд сільських та селищних територіальних громад Кіровоградської області 2023 року.

Дата: 30.05.2023 10:13
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

        Спортивні змагання серед команд сільських територіальних громад Кіровоградської області 2023 року відбулися в селищі Олександрівка 27 травня. Змагання проходили за ініціативи Кіровоградської територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" та за підтримки управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації.

     У змаганнях взяли участь 12 команд, серед них і наша Аджамська громада. Переможці та призери в особистому та загальнокомандному заліку були нагородженні медалями, грамотами та кубками Кіровоградської територіальної організації громадської організації Всеукраїнського ФСТ "Колос", серед них наша команда з волейболу зайняла 3 місце та Руслан Чорноліс здобув 3 місце  у гирьовому  спорті.

         Пройшли змагання на вищому рівні, перемогу отримали в позитиві і в задоволені  від гри. Дякуємо всім учасникам змагань!!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень