A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Для осіб з інвалідністю робота є: 96 вакансій на Кіровоградщині

Дата: 24.05.2023 15:46
Кількість переглядів: 64

 

Для осіб з інвалідністю робота є: 96 вакансій на Кіровоградщині

 

Наразі в Кіровоградській області актуальні 96 вакансій для осіб з інвалідністю. Пропозиції працевлаштування є для агрономів, експедиторів, лікарів, менеджерів (управителів), охоронників, підсобних робітників, кухарів, продавців, трактористів та ін. Заробітну плату роботодавці пропонують від 3 350 грн (0,5 ставки) до 20 000 грн.

        Інформацію про попит на робочу силу/вакансії
роботодавці подали до Кропивницької, Голованівської,  Олександрійської та Новоукраїнської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, Маловисківського, Знам’янського та Долинського управлінь філій, Петрівського, Вільшанського, Новомиргородського, Благовіщенського, Новгородківського  та Бобринецького відділів філій.

        Зацікавились? За детальнішою інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Ви шукаєте роботу чи ви роботодавець і у вас є потреба в укомплектуванні вільних робочих місць? До ваших послуг Єдиний портал вакансій – єдина база даних, яка оновлюється в режимі реального часу.

Посилання тут https://is.gd/EZ7xmm

        Усі актуальні пропозиції роботи на сайті обласного центру зайнятості за посиланням: https://is.gd/LQ66ql або у телеграм-каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень