A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчайтеся в кращих: опановуйте нові професії зі службою зайнятості

Дата: 19.05.2023 13:08
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

Навчайтеся в кращих: опановуйте нові професії зі службою зайнятості

 

  Для тих, хто мріє працювати в торгівлі, є гарна новина! 30 травня 2023 року Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти Державної служба зайнятості відчиняє двері до вашої професійної реалізації – розпочинається навчання за професією «Продавець непродовольчих товарів».

Які знання ви отримаєте під час навчання? Торгівельно-технологічний  процес в магазинах непродовольчих товарів, специфіка діяльності продавців у різних відділах торговельного підприємства, документообіг та його організація, порядок роботи на реєстраторах розрахункових операцій – це та багато іншого буде доступно і цікаво викладено фахівцями центру професійно-технічної освіти.

Дніпро чекає на майбутніх продавців! Зробіть вибір на користь свого покликання – обирайте навчання за професією до душі!

Здобувайте й інші професії на базі  Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, інформація в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/gzcph 

Якщо вас зацікавила інформація  звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій.

Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  

Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень