A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сучасні технології ведення бухобліку: пропонуємо курси, що гарантують професійний успіх

Дата: 15.05.2023 13:48
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 

Сучасні технології ведення бухобліку: пропонуємо курси, що гарантують професійний успіх

 

Ви бухгалтер за освітою і відчуваєте «слабинку» у своїх професійних знаннях? Сьогодні у вас є вибір: залишитись на тому ж місці у професійній сфері, або іти в ногу з часом, здобувати нові знання і приймати активну участь у реформуванні системи бухобліку та звітності. 

Як організувати бухоблік на підприємстві та застосувати новітні інформаційні «кейси» та технології у цій сфері? На це запитання є відповідь – навчання за сприяння Державної служби зайнятості, яка пропонує курси цільового призначення «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності».

Навчання проводитимуть викладачі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості з 29 травня по 09 червня 2023 року. 

Навчання теорією не обмежується, чимало часу приділено практичним заняттям, під час яких слухачі протестують здобуті навички щодо роботи з найбільш популярними програмами для ведення бухобліку та звітності на підприємстві.

Слухачі, які успішно опанують програму курсу, матимуть змогу максимально оптимізувати свою роботу в фінансовій діяльності, і , завдячуючи автоматизованим системам обліку, зможуть збирати, вводити, обробляти, зберігати, використовувати ефективні методи пошуку та видачі інформації на запити, у т.ч. й керівництва. Отримані знання сприятимуть й упередженню та зведенню до мінімуму виникнення помилок у роботі.

Якщо вас зацікавила інформація про можливість опанування нових знань та професійних компетенцій за сприяння Державної служби зайнятості? Не зволікайте і рухайтесь вперед! Перший крок – це бажання, другий - звернення! Графік формування груп в онлайн-графіку за посиланням https://is.gd/ghSvOv 

Цікаво? Телефонуйте! Контакти тут https://is.gd/20aDFB 

Ми є й у Telegram t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень