A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи можуть отримати суб’єкти малого підприємництва фінансові стимули при працевлаштуванні безробітних?

Дата: 15.05.2023 13:47
Кількість переглядів: 50

 

Чи можуть отримати субєкти малого підприємництва фінансові стимули при працевлаштуванні безробітних?

 

Так, можуть.

Державна служба зайнятості компенсує субєктам малого підприємництва фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця.

Це передбачено п. 1 Порядку компенсації суб’єктам малого підприємництва фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця. Цей Порядок затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 338, яка набрала чинності 21 квітня 2023 року.

Слід також враховувати, що відповідно до пункту 7 вказаного Порядку, компенсація надається за умови, що розмір заробітної плати особи за повністю виконану місячну норму праці не нижчий за розмір мінімальної заробітної плати, встановленої законом (такий розмір у 2023 році складає 6700 грн). 

Постанова Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 338 та затверджений нею Порядок за посиланням https://is.gd/h9NUTp 

Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут https://is.gd/20aDFB

Пишіть у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень