A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Яка тривалість виплати роботодавцям компенсації за працевлаштування окремих категорій молоді?

Дата: 11.05.2023 14:51
Кількість переглядів: 53

 

Яка тривалість виплати роботодавцям компенсації за працевлаштування окремих категорій молоді?

 

На сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі   Facebook  09 травня 2023 року було розміщено матеріал про розмір компенсації, що надається роботодавцям при працевлаштуванні зареєстрованих безробітних з числа окремих категорій молоді.

Зазначимо, що відповідно до частини 4 статті 29 Закону України Про зайнятість населення загальна тривалість виплати такої компенсації становить не більше 6 місяців (за умови збереження гарантій зайнятості осіб протягом року).

При цьому, відповідно до пункту 22 Порядку надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 року № 124, виплата компенсації здійснюється кожен непарний місяць роботи з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного (протягом року).

Для отримання компенсації роботодавець має подати заяву за формою, що є додатком 3 до вказаного Порядку.

Постанова Кабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 року № 124 на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням  https://is.gd/nZnHV3 

Є питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут https://is.gd/20aDFB 

Пишіть у Telegram https://t.me/dcz_kir

#Електронний_кадровий_клуб #служба_зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень