A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

з Днем пам’яті та примирення, з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2023 10:46
Кількість переглядів: 88

 

Фото без опису

   Сьогодні, 8 травня, біля пам'ятників загиблим воїнам, зібрались мешканці Аджамської громади. Адже 8 травня ми відзначаємо День пам’яті і примирення та День Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни. Сімдесят вісім весен живе в наших серцях пам’ять про ті страшні вогненні роки, але не старіє, не зникає пам’ять тих літ.

    «Ми згадуємо тих, хто зробив це свято Перемоги можливим. Ми говоримо ветеранам «дякуємо за життя», за Вашу мужність, за вашу звитягу, вашу силу і героїзм. Ми шанували, шануємо і будемо шанувати ратний подвиг героїв війни. Їх мужність і відвага назавжди залишиться в нашій пам’яті. Вклоняємося до землі їхньому подвигу і вшануємо їх хвилиною мовчання. Сьогодні мир в Європі знову під загрозою. Проти України здійснюється військова агресія. І ми, на жаль, дорогою ціною знову змушені відстоювати нашу незалежність і європейські цінності.У ці травневі дні бажаю всім і кожному міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!», - зазначила у своїй промові сільський голова Тетяна Зайченко. 

    Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, фронтовиків і ветеранів війни, які не дожили до сьогоднішнього дня, а також  присутні  поклали живі квіти до підніжжя пам'ятників.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень