A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Щодо попередження крадіжок енергетичного майна

Дата: 22.09.2022 08:23
Кількість переглядів: 179

        Енергетичні об'єкти - це споруди та обладнання підвищеної небезпеки. Спроба втручання в їхню роботу призводить до пошкодження та як наслідок до довготривалого знеструмлення будинків, вулиць, а подекуди і цілих населених пунктів,  включно з соціальними об'єктами, збитків для компанії та несе загрозу життю людей які наражають себе та оточуючих на небезпеку ураження електричним струмом.

      Застерігаємо: електричний струм є смертельно небезпечним! Це тільки доторкання, а навіть наближення до струмовідних частин несе в собі загрозу для власного життя, яке не варто віддавати за кілька щматків металу, знятого з електричного обладнання.

       Багаторічний досвід показкє, що стабільність енергопостачання споживачів залежить від спільних зусиль енергетиків та населення ефективно протидіяти злочинним посяганням, активної громадської позиції людей по відношення до чиїхось протиправних дій.

     Варто знати, що правопорушення в електроенергетиці тягне за собою всановлену законодавством України цивільну, адміністративну та кримінальну відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень