A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ПРОТОКОЛ №3 Засідання конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської сільської ради

Дата: 22.02.2022 14:54
Кількість переглядів: 267

ПРОТОКОЛ №3

Засідання конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської сільської ради

 

 

18 лютого 2022 року                                                                        № 3

 

Початок засідання: 09:00

Закінчення засідання: 11:00

 

Головувала: секретар Аджамської сільськї ради, секретар конкурсної комісії –  Крикуненко Людмила Федорівна;

 

Присутні:

  • Староста Червоноярського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Сосновський Олександр Миколайович;
  • староста Новоолександрівського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Сащенко Юрій Якович;
  • староста Веселівського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Безверхній Михайло Степанович.
  • Начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Нагорний Вадим Олександрович.

 

Відсутні:

 

  • Сільський голова Аджамської сільської ради, голова конкурсної комісії – Зайченко Тетяна Анатоліївна ( в зв’язку з перебуванні на навчаннях у рамках Цивільно-Військового співробітництва з медичної підготовки, вогневої підготовки, топографічної підготовки, підготовки з використанням транкінгового зв’язку для керівного складу, посадових осіб та жителів Аджамської сільської територіальної громади).

 

Загальна кількість членів конкурсної комісії – 5 осіб.

Усього присутні на засіданні конкурсної комісії – 5 осіб.

 

       Засідання конкурсної комісії є правомочним для вирішення питань порядку денного.

       Конкурсна комісія працює у відповідності та на підставі Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту. культури та туризму Аджамської сільської ради та Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської сільської ради, затвердженого розпорядженням сільського голови від 18 січня  2022 року № 15а.

 

СЛУХАЛИ: голову конкурсної комісії Крикуненко Людмилу Федорівну, про порядок денний засідання конкурсної комісії.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про результати іспиту та конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської сільської ради.

1.1.Про результати іспиту Фоменко Олесі Олександрівни - кандидата на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму   Аджамської  сільської ради.

Доповідач: Нагорний Вадим Олександрович, член конкурсної комісії.

1.2. Про конкурсний відбір кандидата на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  Аджамської сільської ради.

Доповідач: Нагорний Вадим Олександровиччлен конкурсної комісії.

 

ВИСТУПИЛИ: член конкурсної комісії Сосновський О.М., запропонував затвердити порядок денний у повному обсязі без змін.

 

Результати голосування:

«за» - 5;

«проти» - немає;

«утримались» - немає;

усього – 5.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити порядок денний конкурсної комісії.

 

Конкурсна комісія перейшла до розгляду питань порядку денного.

 

І. СЛУХАЛИ:

1.1. Про результати іспиту Фоменко Олесі Олександрівни, кандидата на заміщення вакантної посади головного спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  Аджамської  сільської ради.

Доповідач: Нагорний Вадим Олександровиччлен конкурсної комісії.

 

Згідно з рішенням конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Аджамської  сільської  ради, Фоменко Олесю Олександрівну, було допущено до іспиту та конкурсного відбору на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  Аджамської сільської ради, який відбувся 18 лютого 2022 року.

Іспит на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму   Аджамської сільської ради було проведено відповідно до Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  в Аджамській сільській раді, затвердженого розпорядженням сільського голови від 18 січня 2022 року № 15а.

Під час підготовки відповідей на питання екзаменаційного білета
були присутні всі члени конкурсної комісії.

За результатами перевірки відповідей Фоменко Олесі Олександрівни на питання екзаменаційного білету № 1 членами конкурсної комісії прийнято спільне рішення, щодо оцінки відповіді на кожне питання екзаменаційного білету та виставлено такі оцінки:

  • за перше питання – чотири бали;                 
  • за друге питання – чотири бали;
  • за третє питання – п’ять балів;
  • за четверте питання – п’ять балів;
  • за п’яте питання – чотири бали.

Загальна сума двадцять два бали, що є не нижчою 50 відсотків
від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні  відповідей. Прийнято рішення вважати Фоменко Олесю Олександрівну  такою, що успішно склала іспит
.

 

. - Враховуючи результати іспиту, пропонується рекомендувати Фоменко Олесю Олександрівну для призначення на посаду головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  Аджамської сільської ради.

 

1.2. Про конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  Аджамської сільської ради.

Доповідач Нагорний Вадим Олександрович, член конкурсної комісії.

Розглянувши документи, подані кандидатом Фоменко Олесею Олександрівною, яка успішно склала іспит, запропоновано членам комісії вносити пропозиції.

Від членів комісії надійшла пропозиція рекомендувати сільському голові Зайченко Тетяні Анатоліївні для призначення на вакантну посаду головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  Аджамської сільської ради Фоменко Олесю Олександрівну.

 

 

 ВИРІШИЛИ:

Вважати переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  Аджамської сільської ради Фоменко Олесю Олександрівну та рекомендувати сільському голові призначити її на відповідну посаду.

 

 Результати голосування: 

“за” – 5

“проти” – немає

“утримались” – немає

 усього – 5

 

Заяв, скарг та пропозицій до конкурсної комісії не надходило.

 

Голова конкурсної комісії :                ________   Людмила КРИКУНЕНКО

 

 

Члени конкурсної комісії :                  ________   Олександр СОСНОВСЬКИЙ

 

                                                             _________   Юрій САЩЕНКО

 

                                                              _______      Михайло БЕЗВЕРХНІЙ

 

                                                              ________    Вадим НАГОРНИЙ


                                                           

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень