A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Безбар'єрність - це...

Дата: 21.02.2022 15:44
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

В Україні активно проводиться політика безбар’єрного суспільства, спрямована на створення умов для рівного доступу до всіх можливостей громадян з тимчасово чи постійно обмеженою мобільністю, людей з інвалідністю, батьків із візками, людей та дітей   на візках тощо. Фактично відбувається формування суспільства без обмежень, в якому забезпечуються рівні права та можливості для усіх людей без виключення.

Мова йдеться не лише про фізичну доступність об’єктів і споруд, а і про нові норми безбар’єрної мови, формування у суспільстві нової культури та етики безбар’єрного спілкування.

Фото без опису

Для полегшення пошуку всієї інформації стосовно цієї теми створено дієвий інструмент - електронну версію посібника "Довідник безбар’єрності", який покликаний зафіксувати нові принципи безбар’єрної мови та стати гідом з конкретного спілкування.

В нашому суспільстві багато різних бар’єрів та обмежень, отже і безбар’єрності потребують різні сфери. Дані фото розповідають про основні поняття, які формують безбар’єрність в Україні - в громадському житті, освіті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень