A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ПРОТОКОЛ №1 Засідання конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Аджамської сільської ради

Дата: 05.01.2022 14:15
Кількість переглядів: 262

ПРОТОКОЛ №1

Засідання конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Аджамської сільської ради

 

 

04 січня 2022 року                                                                        № 1

 

Початок засідання: 08:30

Закінчення засідання: 10:30

 

Головувала: голова Аджамської сільськї ради, голова конкурсної комісії –  Зайченко Тетяна Анатоліївна;

 

Присутні:

  • Староста Червоноярського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Сосновський Олександр Миколайович;
  • староста Новоолександрівського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Сащенко Юрій Якович;
  • староста Веселівського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Безверхній Михайло Степанович.
  • Начальник відділу «Соціальний захист та охорона здоров’я населення» Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Герасимчук Лілія Володимирівна.

 

Загальна кількість членів конкурсної комісії – 6 осіб.

Усього присутні на засіданні конкурсної комісії – 5 осіб.

Відсутня – Крикуненко Людмила Федорівна

       Засідання конкурсної комісії є правомочним для вирішення питань порядку денного.

       Конкурсна комісія працює у відповідності та на підставі Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Аджамської сільської ради та Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Аджамської сільської ради, затвердженого розпорядженням сільського голови від  30 листопада 2021 року № 381.

 

СЛУХАЛИ: голову конкурсної комісії Зайченко Тетяну Анатоліївну, про порядок денний засідання конкурсної комісії.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про результати іспиту та конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Аджамської сільської ради.

1.1.Про результати іспиту Гордової Тетяни Олегівни та Кравцової Світлани Олександрівни - кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Аджамської  сільської ради.

Доповідач: Герасимчук Лілія Володимирівначлен конкурсної комісії.

1.2. Про конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської сільської ради.

Доповідач: Герасимчук Лілія Володимирівначлен конкурсної комісії.

 

ВИСТУПИЛИ: член конкурсної комісії Сосновський О. М., запропонував затвердити порядок денний у повному обсязі без змін.

 

Результати голосування:

«за» - 5;

«проти» - немає;

«утримались» - немає;

усього – 5.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити порядок денний конкурсної комісії.

 

Конкурсна комісія перейшла до розгляду питань порядку денного.

 

І. СЛУХАЛИ:

1.1. Про результати іспиту Гордової Тетяни Олегівни та Кравцової Світлани Олександрівни, кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської  сільської ради.

Доповідач: Герасимчук Лілія Володимирівначлен конкурсної комісії.

 

Згідно з рішенням конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Аджамської  сільської  ради, Гордову Тетяну Олегівну та Кравцову Світлану Олександрівну було допущено до іспиту та конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської сільської ради, який відбувся 31 грудня 2021 року.

Іспит на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської сільської ради було проведено відповідно до Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантної посади директора  Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  в Аджамській сільській раді, затвердженого розпорядженням сільського голови від 30 листопада 2021 року № 381.

Під час підготовки відповідей на питання екзаменаційного білета
були присутні всі члени конкурсної комісії.

За результатами перевірки відповідей Гордової Тетяни Олегівни на питання екзаменаційного білету № 8 членами конкурсної комісії прийнято спільне рішення, щодо оцінки відповіді на кожне питання екзаменаційного білету та виставлено такі оцінки:

  • за перше питання – чотири бали;                 
  • за друге питання – п’ять балів;
  • за третє питання – п’ять балів;
  • за четверте питання – п’ять балів;
  • за п’яте питання – п’ять балів.

Загальна сума двадцять чотири бали, що є не нижчою 50 відсотків
від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні  відповідей. Прийнято рішення вважати Гордову Тетяну Олегівну  такою, що успішно склала іспит
.

За результатами перевірки відповідей Кравцової Світлани Олександрівни на питання екзаменаційного білету № 6 членами конкурсної комісії прийнято спільне рішення, щодо оцінки відповіді на кожне питання екзаменаційного білету та виставлено такі оцінки:

  • за перше питання – чотири  бали;                
  • за друге питання – чотири  бали;
  • за третє питання – п’ять балів;
  • за четверте питання –  п’ять балів;
  • за п’яте питання – – п’ять балів.

 

Загальна сума двадцять три бали, що є не нижчою 50 відсотків
від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні  відповідей. Прийнято рішення вважати Кравцову Світлану Олександрівну  такою, що успішно склала іспит
.

 

 

   - Враховуючи результати іспиту, пропонується рекомендувати Гордову Тетяну Олегівну для призначення на посаду директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської сільської ради.

- Кравцову Світлану Олександрівну, за її згодою, зарахувати до кадрового резерву  на посаду директора  Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської сільської ради, як таку, що успішно склала іспит, але не пройшла за конкурсом на заміщення даної посади і протягом року, в разі потреби,  прийняти на вакантну  посаду без конкурсного відбору.

1.2. Про конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади директора  Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської сільської ради.

Доповідач: Герасимчук Лілія Володимирівна, член конкурсної комісії.

Розглянувши документи, подані кандидатами Гордової Тетяни Олегівни та Кравцової Світани Олександрівни, які успішно склали іспит, запропоновано членам комісії вносити пропозиції.

Від членів комісії надійшла пропозиція рекомендувати сільському голові Зайченко Тетяні Анатоліївні для призначення на вакантну посаду директора  Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської сільської ради Гордову Тетяну Олегівну.

 

 ВИРІШИЛИ:

Вважати переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора  Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»  Аджамської сільської ради Гордову Тетяну Олегівну та рекомендувати сільському голові призначити її на відповідну посаду.

 

Результати голосування: 

“за” – 5

“проти” – немає

“утримались” – немає

 усього – 5

 

Заяв, скарг та пропозицій до конкурсної комісії не надходило.

 

Голова конкурсної комісії :                ________   Тетяна ЗАЙЧЕНКО

 

 

Члени конкурсної комісії :                  ________   Олександр СОСНОВСЬКИЙ

 

                                                             _________   Юрій САЩЕНКО

 

                                                              _______      Михайло БЕЗВЕРХНІЙ

 

                                                            _______     Лілія ГЕРАСИМЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень