A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ПРОТОКОЛ №2 Засідання конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» Аджамської сільської ради

Дата: 28.01.2022 14:13
Кількість переглядів: 306

ПРОТОКОЛ №2

Засідання конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» Аджамської сільської ради

 

 

28 січня 2022 року                                                                        № 2

 

Початок засідання: 08:30

Закінчення засідання: 10:30

 

Головувала: секретар Аджамської сільськї ради, голова конкурсної комісії –  Крикуненко Людмила Федорівна;

 

Присутні:

  • Староста Червоноярського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Сосновський Олександр Миколайович;

  • староста Новоолександрівського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Сащенко Юрій Якович;

  • староста Веселівського старостинського округу Аджамської сільської ради, член конкурсної комісії – Безверхній Михайло Степанович.

  • Начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Аджамської сільської ради, секретар конкурсної комісії – Носенко Наталія Миколаївна.

 

Загальна кількість членів конкурсної комісії – 5 осіб.

Усього присутні на засіданні конкурсної комісії – 5 осіб.

 

       Засідання конкурсної комісії є правомочним для вирішення питань порядку денного.

       Конкурсна комісія працює у відповідності та на підставі Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» Аджамської сільської ради та Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» Аджамської сільської ради, затвердженого розпорядженням сільського голови від 23грудня 2021 року № 419.

 

СЛУХАЛИ: голову конкурсної комісії Крикуненко Людмилу Федорівну, про порядок денний засідання конкурсної комісії.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про результати іспиту та конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» Аджамської сільської ради.

1.1.Про результати іспиту Новак Алли Іванівни, Кравцової Світлани Олександрівни та Дейнеки Анастасії Василівни - кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» Аджамської  сільської ради.

Доповідач: Носенко Наталія Миколаївна, секретар конкурсної комісії.

1.2. Про конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради.

Доповідач: Носенко Наталія Миколаївнасекретар конкурсної комісії.

 

ВИСТУПИЛИ: член конкурсної комісії Сащенко Ю.Я., запропонував затвердити порядок денний у повному обсязі без змін.

 

Результати голосування:

«за» - 5;

«проти» - немає;

«утримались» - немає;

усього5.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити порядок денний конкурсної комісії.

 

Конкурсна комісія перейшла до розгляду питань порядку денного.

 

І. СЛУХАЛИ:

1.1. Про результати іспиту Новак Алли Іванівни, Кравцової Світлани Олександрівни та Дейнеки Анастасії Василівни, кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліст відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської  сільської ради.

Доповідач: Носенко Наталія Миколаївнасекретар конкурсної комісії.

 

Згідно з рішенням конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» Аджамської  сільської  ради, Новак Аллу Іванівну, Кравцову Світлану Олександрівну та Дейнеку Анастасію Василівну було допущено до іспиту та конкурсного відбору на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради, який відбувся 25 січня 2022 року.

Іспит на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради було проведено відповідно до Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг» в Аджамській сільській раді, затвердженого розпорядженням сільського голови від 23 грудня 2021 року № 419.

Під час підготовки відповідей на питання екзаменаційного білета
 були присутні всі члени конкурсної комісії.

За результатами перевірки відповідей Новак Алли Іванівни на питання екзаменаційного білету4 членами конкурсної комісії прийнято спільне рішення, щодо оцінки відповіді на кожне питання екзаменаційного білету та виставлено такі оцінки:

  • за перше питання – чотири бали;

  • за друге питання – п’ять балів;

  • за третє питання – чотири бали;

  • за четверте питання – чотири бали;

  • за п’яте питання – чотири бали.

Загальна сума двадцять один бал, що є не нижчою 50 відсотків
 від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні  відповідей. Прийнято рішення вважати Новак Аллу Іванівну  такою, що успішно склала іспит.

За результатами перевірки відповідей Кравцової Світлани Олександрівни на питання екзаменаційного білету № 3 членами конкурсної комісії прийнято спільне рішення, щодо оцінки відповіді на кожне питання екзаменаційного білету та виставлено такі оцінки:

  • за перше питання – п’ять  балів;

  • за друге питання – чотири  бали;

  • за третє питання – чотири бали;

  • за четверте питання –  чотири бали;

  • за п’яте питання – – чотири бали.

 

Загальна сума двадцять один бал, що є не нижчою 50 відсотків
 від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні  відповідей. Прийнято рішення вважати Кравцову Світлану Олександрівну  такою, що успішно склала іспит.

 

За результатами перевірки відповідей Дейнеки Анастасії Василівни на питання екзаменаційного білету № 1 членами конкурсної комісії прийнято спільне рішення, щодо оцінки відповіді на кожне питання екзаменаційного білету та виставлено такі оцінки:

  • за перше питання – п’ять  балів;

  • за друге питання – чотири  бали;

  • за третє питання – п’ять балів;

  • за четверте питання –  чотири бали;

  • за п’яте питання –  чотири бали.

 

Загальна сума двадцять два бали, що є не нижчою 50 відсотків
 від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні  відповідей. Прийнято рішення вважати Дейнеку Анастасію Василівну такою, що успішно склала іспит.

 

 

    - Враховуючи результати іспиту, пропонується рекомендувати Дейнеку Анастасію Василівну для призначення на посаду спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради.

 

- Новак Аллу Іванівну та Кравцову Світлану Олександрівну, за їх згодою, зарахувати до кадрового резерву на посаду спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради, як таких, що успішно склали іспит, але набрали меншу кількість балів ніж запропонований членами конкурсної комісії кандидат на дану посаду і протягом року, в разі потреби, прийняти на вакантну посаду без конкурсного відбору.

1.2. Про конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради.

Доповідач Носенко Наталія Миколаївна, секретар конкурсної комісії.

Розглянувши документи, подані кандидатами Новак Алли Іванівни, Кравцової Світани Олександрівни та Дейнеки Анастасії Василівни, які успішно склали іспит, запропоновано членам комісії вносити пропозиції.

Від членів комісії надійшла пропозиція рекомендувати сільському голові Зайченко Тетяні Анатоліївні для призначення на вакантну посаду спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради Дейнеку Анастасію Василівну.

До кадрового резерву на посаду спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради зарахувати Новак Аллу Іванівну та Кравцову Світлану Олександрівну.

 

 ВИРІШИЛИ:

Вважати переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради Дейнеку Анастасію Василівну та рекомендувати сільському голові призначити її на відповідну посаду.

Зарахувати до кадрового резерву на посаду спеціаліста відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Аджамської сільської ради  Новак Аллу Іванівну та Кравцову Світлану Олександрівну.

 

 

 

Результати голосування:

“за” – 5

“проти” – немає

“утримались” – немає

усього – 5

 

Заяв, скарг та пропозицій до конкурсної комісії не надходило.

 

Голова конкурсної комісії :                ________   Людмила КРИКУНЕНКО

 

 

Члени конкурсної комісії :                  ________   Олександр СОСНОВСЬКИЙ

 

                                                             _________   Юрій САЩЕНКО

 

                                                              _______      Михайло БЕЗВЕРХНІЙ

 

Секретар конкурсної комісії             ________    Наталія НОСЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень