A A A K K K
для людей із порушенням зору
Аджамська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Які документи подаються суб’єктом малого підприємництва для отримання компенсації?

Дата: 01.06.2023 12:17
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

 

Які документи подаються субєктом малого підприємництва для отримання компенсації?

 

Для отримання компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця роботодавець протягом двох місяців з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного подає до центру зайнятості (розташованого за місцем провадження господарської діяльності) лише заяву про надання компенсації (за встановленою формою).

Заява може бути подана особисто або уповноваженою особою роботодавця до центру зайнятості, або за допомогою технічних засобів електронних комунікацій чи через електронний кабінет роботодавця з накладенням електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису.

Це питання врегульоване пунктом 10 Порядку компенсації суб’єктам малого підприємництва фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від                              18 квітня 2023 року № 338.

Зазначений матеріал є черговим із серії матеріалів, що висвітлюють норми застосування постанови № 338. Попередній матеріал розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook 25 травня 2023 року, перейдіть за посиланням http://surl.li/hnkqk

Ознайомитись з формою заяви можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/hgiib

Постанова Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 338 та затверджений нею Порядок за посиланням http://surl.li/gypgf

Ви роботодавець і створюєте нові робочі місця? Чи у вас виникають інші питання сфери зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут http://surl.li/eghis  

Пишіть у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень